Kozijnen Platform

Meer aandacht en resultaat op de app.

Neem vandaag nog contact met ons op voor kozijnen op maat per WhatsApp 0653630297.

Over aannemersbedrijf wagenaar

Wij zijn dé specialist in kozijnen

Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij als Kozijnenplatform ons opgebouwd door middel van onze kennis als aannemersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Spanbroek, Nederland en onderscheiden ons door ons uitgebreide inmetingsadvies en plaatsingsbegeleiding op afstand per WhatsApp (+31653630297).

Wat ons echt uniek maakt, is dat onze kozijnenleverancier een kozijnenplatform is waar klanten toegang hebben tot onze expertise en ondersteuning. Of het nu gaat om advies bij het inmeten van de kozijnen of begeleiding bij het plaatsen van de kozijnen, wij staan altijd voor je klaar. Wij maken het kiezen en installeren van kozijnen gemakkelijk en efficiënt, zodat jij zorgeloos kunt genieten van hoogwaardige kozijnen voor jouw woning.

Alle opties in een oogopslag

Bekijk onze brochures


Om een beter beeld te krijgen van ons volledige assortiment kunt u nu onze brochures bekijken. In een oog opslag alle producten en opties in een bestand.

KLASIEKE VOORDEUREN

Onze Projecten

Energiezuinige Renovatie

Uitdaging: Het upgraden van verouderde kozijnen naar energiezuinige varianten. Oplossing: Het implementeren van hoogwaardige isolatie- en dubbelglasmaterialen. Resultaten: Verminderde energiekosten en een verbeterde energie-efficiëntie.

Maatwerk Design

Uitdaging: Het leveren van kozijnoplossingen die passen bij de unieke architectonische stijl van een project. Oplossing: Het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk kozijnen. Resultaten: Een naadloze integratie met de algehele esthetiek en verhoogde klanttevredenheid.

Inbraakwerende Beveiliging

Uitdaging: Het bieden van kozijnen met geavanceerde inbraakwerende functies. Oplossing: Het installeren van sterk en veilighang- en sluitwerk. Resultaten: Verbeterde beveiliging en gemoedsrust voor bewoners en ondernemers.

Geluidsisolatie

Uitdaging: Het creëren van een rustige binnenomgeving door externe geluiden te minimaliseren. Oplossing: Het gebruik van geluidsisolerend glas en kwaliteitsvolle materialen. Resultaten: Verbeterde geluidsisolatie en een prettige woon- of werkomgeving.

Waarom met ons werken

Waarom kiezen voor Kozijnen Platform?


Hoogwaardige kozijnen

Wij bieden kozijnen van uitstekende kwaliteit, vervaardigd met duurzame materialen en vakmanschap.


Ruime keuze

Bij ons vindt u een breed assortiment aan kozijnen, van klassiek tot modern, passend bij iedere stijl en budget.


Betrouwbare service

Onze ervaren experts zorgen voor een professionele en betrouwbare service, van advies tot installatie en nazorg.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen


Super goed geholpen met informatie waardoor de bestelling snel was gedaan, de kozijnen snel konden worden bezorgd en wij bijzonder tevreden zijn over de dienstverlening en het resultaat.

Peter


Online kozijnen besteld bij deze onderneming!
Erg tevreden en voordelig!


Bijzonder dankbaar voor de snelle service en het meedenken. In het hele process heeft Wagenaar mij begeleid over kleur, materiaal en formaten. Resultaat is een imposant kozijn op het zuiden, wat het kantoor afmaakt. Levertijden en prijzen waren zeer competitief.

Accreditaties & Garanties

Betrouwbare Accreditatie en Garanties voor Kozijnen Leverancier

Wij zijn een gerespecteerde kozijnen leverancier met diverse accreditaties, certificeringen en garanties in de branche. Onze accreditaties en certificeringen tonen aan dat wij voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast bieden wij ook uitgebreide garanties om onze klanten gemoedsrust te geven.


KOMO Keurmerk

Wij zijn trots om het KOMO Keurmerk te dragen, wat aangeeft dat onze kozijnen voldoen aan strenge technische eisen en kwaliteitscontroles.


Anti-inbraak Veilig Wonen

Onze kozijnen zijn zorgen voor extra Veilig Wonen, waardoor uw woning beter beschermd is tegen inbraken en inbrekers ontmoedigd worden.


Certificeringen

Als gecertificeerd lid van van meerdere keurmerken bieden wij uitgebreide garanties op onze kozijnen.

KOMO

10 jaarfabrieksgaratie 10% p.j. aflopend

Maak vrijblijvendeonline offerte. U zult zien de beste aanbieder vanNederland. Snelle levering is zelfs realiseerbaar. Alles compleet incl. glas gemonteerd geleverd op kozijnbokken met vrachtwagen ( dubbelstel 20 meter) met zelflossende ruwterrein kooiaap. Stalen kozijnbokken worden later weer opgehaald


KOMO, 10 jaarfabrieksgaratie 10% p.j. aflopend


Inmetingsadvies met plaatsingsbegeleiding op afstand per WhatsApp 0653630297 met onze kennis opgebouwd door 30 jarig bestaand aannemingsbedrijf. Monteren van kozijnen doen wij helaas niet meer door personeel te kort.


Komt u gerust een kijkje nemen in de showroomaan de Meeuwenstraat 64, 1715VS Spanbroek.

Services

Breed aanbod kozijnen diensten

Kunststof kozijnen

Bespaar op energiekosten met onze hoogwaardige kunststof kozijnen. Duurzaam en onderhoudsvrij.

Prijzen op aanvraag

Stalen kozijnen

Onze stalen kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit die zorgen voor een duurzame en stijlvolle uitstraling van uw woning.

Prijzen op aanvraag

Aluminium kozijnen

Kies voor strak en modern met onze aluminium kozijnen. Sterk, lichtgewicht en onderhoudsarm.

Prijzen op aanvraag

Schuifpuien

Breng licht en ruimte in uw woning met onze schuifpuien. Naadloze integratie met de omgeving.

Prijzen op aanvraag

Voordeuren

Maak een goede eerste indruk met onze stijlvolle voordeuren. Veiligheid en esthetiek in perfecte harmonie.

Prijzen op aanvraag

Panelen, Horren, Rolluiken, Harmonicadeuren, en nog veel meer!

Van panelen en horren tot rolluiken en harmonicadeuren, we hebben alles wat u nodig heeft om uw woning functioneler en stijlvoller te maken.

Prijzen op aanvraag

Contact

Bel ons nu voor directe ondersteuning!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen.